Palvelut

Maatilakerho

 • 7-12 vuotiaille
 • Tutustutaan maatilan eläimiin, niiden hoitoon ja ruokintaan
 • Tutustutaan ympäröivään luontoon ja maatilan elämään tutkimalla ja yhdessä tekemällä
 • Pieni ryhmä max. 8 lasta, mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja lapsi saa varmasti tarvitsemansa huomion
 • Kesto 1,5 h

RYHMÄ 1 maanantaisin 5.2. – 27.5. klo 18-19:30

RYHMÄ 2 tiistaisin 6.2. – 28.5. klo 17:30-19

RYHMÄ 3 torstaisin 8.2. – 30.5. klo 17:30-19

HINTA 190 €/KAUSI

Hoida heppaa, helli pupuja, juota karitsaa, kerää munia, nouse ratsaille ja nikkaroi linnunpönttö. Kerholaisena pääset tutustumaan ja hoitamaan maatilan eläimiä. Opit miksi lammas jauhaa jenkkiä ja pupu rummuttaa jalalla, miksi heppa syö niin usein ja miksi kanojen kylpyammeessa ei ole vettä vaan ihan jotain muuta. Eläinten hoidon lisäksi kerholaiset pääsevät osallistumaan myös muihin maatilan töihin. Istutetaan perunat, kylvetään kurpitsat ja kaurat, nikkaroidaan linnunpönttö tai vaikka hyönteishotelli. Tutuksi tulee niin traktori kuin maalisuti. Aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan, mitä tehdään jos heppa on tehnyt itselleen mutanaamion tai lampaat ovat kadonneet?

Ota selvää ja ilmoittaudu mukaan!

Eläinkerho 4-6 -vuotiaille

KEVÄTKAUDEN RYHMÄT TÄYNNÄ! Voitte tehdä alustavan varauksen jo nyt syyskauden kerhoon alla olevasta linkistä. Alustava varaus ei sido teitä mihinkään, vaan pääsette sen avulla ilmoittautumaan syyskauden ryhmiin ennen varsinaista ilmoittautumisaikaa ja näin varmistatte paikan haluamassanne ryhmässä.

Tee alustava varaus syyskaudelle.

4-6 -vuotiaille tarkoitettu eläinkerho kokoontuu maanantaisin 8.4-27.5 klo 16.30-17.30 sekä sunnuntaisin 7.4-2.6 (ei 12.5) klo 13.30-14.30.

Kerhossa tutustutaan maatilan erilaisiin eläimiin ja niiden hoitamiseen sekä leikitään ja puuhaillaan kaikkea kivaa eläimiin liittyvää yhdessä, esimerkiksi eläinjoogataan ja luodaan taideteos luonnonmateriaaleista.

Hinta 100€/8 krt, sisältää ohjatun toiminnan, materiaalin sekä tapaturmavakuutuksen.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pian ja varmista lapsellesi ikimuistoinen harrastus.

HINTA 100€/HLÖ


Landeleirit

Mistä on kiva kesäloma tehty? No tietysti hirnuvista hevosista, kaakattavista kanoista, lempeistä lampaista, pörröisistä pupuista, pulleista poneista, kivoista kavereista, suurista seikkailuista, erityisistä elämyksistä ja Suojakarin Farmin landeleiristä. Leirillä tutustutaan uusiin kavereihin, opetellaan hoitamaan eläimiä sekä tekemään muita maatilan töitä. Leivotaan pullaa, paistetaan makkaraa ja pelaillaan pihapelejä ja nautitaan kesästä. Ratsastetaan hepalla ja opetetaan vuohille agilitya. Leiri huipentuu mahtaviin kisoihin ja päätösjuhlaan.

 • Päiväleiri maanantaista torstaihin klo 9-17.
 • Yöleiri maanantaista klo 10 keskiviikkoon klo 17.
 • Viikonloppuleiri perjantaista klo 17 sunnuntaihin klo 17.
 • Suositusikä 7-12 vuotiaat
 • Leiri sisältää aamiaisen, lounaan, välipalan ja päivällisen sekä yöleirillä iltapalan.
 • Leiriläiset on vakuutettu tapaturman varalta.
 1. Päiväleiri 3 – 6.6 klo 9-17
 2. Päiväleiri 10 – 13.6 klo 9-17
 3. Yöleiri 17 – 19.6
 4. Viikonloppuleiri 12 – 14.7

HINTA 1.,2. ja 3. leiri 250 €/LEIRI,

4. leiri 210€/LEIRI

Ethän halua jäädä paitsi kesän parhaista päivistä? Varaa paikkasi leirille jo tänään!

Päiväleirit

1. 3-6.6.2024
2. 10-13.6.2024

Yöleirit

3. 17-19.6.2024

4. 12-14.7.2024


Synttärit

Synttäreillä pääset tutustumaan ja touhuamaan tilan eläinten kanssa. Luvassa on heppojen harjausta, lampaiden leikitystä ja pupujen paijausta. Ohjelmaan kuuluu lisäksi talutusratsastusta halukkaille ja tietysti lahjojen avausta ja herkuttelua. Juhlien kesto 2 h. Juhlatilana toimii tunnelmalliseksi koristeltu navetan vintti ja talvikaudella lämmin pihamökki. 

Synttärit sisältävät synttäritarjoilun, johon kuuluu jäätelöbuffet, sipsejä ja popcornia. Juomaksi tarjoamme mehua ja vettä.

Hinta 200 €, sisältäen ohjelman ja tarjoilun 10 juhlijalle (lisähenkilöt 20 €/hlö)


Muut aktiviteetit

Aamu/ilta-askareet, kesto 1h30min, hinta 15€/hlö

Pääset osallistumaan valintasi mukaan eläinten aamu- tai iltahoitoon ja ruokintaan tilan väen opastuksella. Aamuvuoro sisältää ohjelman lisäksi kahvi/tee ja sämpylän ja iltavuoro makkaranpaiston nuotiolla. 


Hinnasto


Ryhmät

Otamme Farmillemme ilomielin vastaan myös ryhmiä ympäri vuoden. Vierailulla pääsee tutustumaan erilaisiin maatilan eläimiin sekä rapsuttelemaan ja hoitamaan niitä. Vierailun perushinta on 8€/hlö, sisältäen opastetut tutustumiskierroksen, vierailuaika 2h. Pihan leikkivälineet sekä kepparit ja esteet vapaasti vierailijoiden käytössä. Vierailuun on mahdollista lisätä aktiviteetteja kuten talutusratsastusta tai kärryajelua. Myös ruokailu on farmillamme mahdollista joko omien eväiden kanssa tai meidän järjestämänä (makkaranpaistoa nuotiolla tai eväspaketti). Ruokailut ja aktiviteetit lisähintaan, ruokailu 5 €/hlö, aktiviteetti 2,5 €/hlö. Vierailua suunniteltaessa otathan huomioon että mahdollinen ruokailu ja aktiviteetti saattavat lisätä vierailun kestoa.

Scroll to Top